sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikonloppu :)

Lauantain aamu alkoi normaalisti aamupalalla ihanien tuoreiden sämpylöiden kera! Mutta päivä jatkui normaalista poiketen, nimittäin lähdimme ensimmäiseen vaihto-oppilasperheiden tapaamiseen! Siis kaikki Hampurin lähistöllä asuvat vaihto-oppilaat perheineen saivat kutsut kyseiseen tapahtumaan. Siellä tapasin sekä uusia, että vanhoja naamoja! :) Päivä jatkui isellä liki 3 tunnin kävelyn merkeissä, ( siis sen piti kestää vain 90 min), mutta päädyime koko poppoo väärälle reitille! JA me kuulemma olimme eronneetkin isommasta porukasta. Sellaisella pienemmällä porukalla! :D Mutta tosiaan oli hauskaa. Puhuimme liki koko ajan Saksaa. Tuli siellä vaihdettua pari sanaa Suomeksikin! 
Oli hauska ajatella, että mitähän ne perheet aattelee ku puhutaan jotai iha ihme saksaa keskenää, ja me ymmärretään kaikki mut ne ei! :DD Jos satttuis käymää nii ettei muut ymmärrä! :D

Mutta sitten kävelyn jälkeen söimme! Kaikki toivat jotakin, ja ne koottiin yhteen pöytään ja kaikki kävi vuorollaan hakemassa sieltä syötävää! :)
 Illalla kotiin palatessa teimme sitten ruuaksi pitsaa! Ja oli hyvää! :)
Ja pohje ei ollut ollenkaan kipeä lauantaina!

Sitten Sunnuntai!

Täällähän ei tosiaan ole kaupat auki sununtaisin. Ei mikään. No okei mcDonalds on mut eihän se ole kauppa! :DD
Mut joo aamulla kukaan perheestäni ei ollut edes herännyt kun minä jo häivyin! Meidän jalkapallo joukkueella oli peli eri kaupungissa! Minä mahduin mukaan autoon ja lähdin vain katsomaan! Hävittiin 6-2, mutta aina on jonkun hävittävä! Ja peli oli kyllä meidän joukkueen osalta epänormaalin huonoa! Toverit pelaa treeneissä niin hyvin, mutta ei käyttänyt sitä pelissä hyödyksi! Tosin ihmettelin suuresti et monia en ole koskaan vielä edes nähnyt treeneissä, mutta he pelaavat peleissä... Ja meilllä on oma fysioterapeutti aina matkassa peleissä, joka teippaa meidät aina kokoon! Heti jo ennen peliä puolilla porukasta oli jo Kinesioteippaukset kropassa! :D Meillä oli oikeastaan kaikilla joku ongelma kroppansa kanssa, eräällä astma, joutu lopettaan kesken, toisilla meni jalka, polvi tai jokin muu "rikki" pelissä! Mä tosiaan keskustelin fysioterapeutin kanssa ja hän teippasi jalkanikin! Kokeillaan, että toimiiko minuun! Sillä missään nimessä en haluaisi vähentää urheilua.. Siis munhan pitäis levätä ja ottaa iisisti niin kauan että jalkaan ei enään satu! Mutta se on nyt vähän mahdotonta! Nämä kinesioteipit siis toimii yhdessä lihaksen kanssa! Jotenki ymmärtääkseni teippi liikuttaa nahkaa ja sen alla olevaa kudosta johonkin suuntaan ja sit se toimii lihaksen kanssa! SIis itse asias niil teipeillä liikutetaan sitä nahkaa. Niinkö se on se tärkee osa et miten kireellä teippi on ja mihin suuntaan! Mulla se fysioterapeutti vähä tunnusteli jalkaa ja sit käski laittaa jalan ain tiettyy asentoo ja sit vaa laitto ne teipit! 

Pelin jälkee tosiaa käytii mäkkärissä syömässä muutaman pelaajan kanssa! Ja no sit oon kotona väha touhunnu! :) Ja no kyllä toi teippi auttaa, mut en osaa viel sano kui hyvä se on ku en oo tänää juossu ollenkaa! :)

Matkan varrelta kävellessä!
 Heide! Eli tollanen kanervaniitty, mut vähä niinkö meidän niityn nimi on niitty nii tän tyypin nimi on Heide! :D
 JA jotaki hassuja kuvia sielt paikasta mis syötiin niit eväit!


 Ja täs on mun mielest niit tyylii ainoit kivoi "nähtävyyksiä" mun paikkakunnalta Tostedtista! 
 Ja vesiputous! Nämä on aina matkalla ku meen treeneihin, mut nyt päätin et jaksan ottaa kuvatki! :D

JA teippaus! Ja kuten huomaatte, pohje on hieman turvoksissakin! Ei mulla ihan nui isot pohkeet normaalisti oo! :D

et sellasta! :) Ja tääl sataa paljo enemmän vettä ku suomessa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti